Parran ja parran alus ihon hoitaminen on tärkeää

Parran ja ihon hoitaminen on tärkeää ja tuo hyvää oloa sekä arvokkuutta.Usein parran kasvaessa alkaa tulemaan erilaisia ongelmia parran kasvatuksessa kuten: kutinaa, hilseilyä, partakarvat sojottaa minne sattuu, iho ja partakarva kuivuvat.

Onneksi siihen on hyviä apuja saatavilla!

Partaöljyllä pehmennät parran, annat sille kiiltoa ja hyvän tuoksun, kesytät villit partakarvat, autat ihoa voimaan hyvin jolloin hilseily ja ihon kutina vähenevät sekä viimeistelet tyylikkään lookin.

Huom! Muista levittää öljy aina parran latvasta hyvin ihoon saakka.Partaöljy sopii kaikenpituisille parroille aina sängestä - velhon partaan! Pitemmän parran hoidossa kannattaa myös ottaa käyttöön partavahaa tai balmia jotka antavat parempaa pitoa päivän rientoihin hoitavuutta unohtamatta!

Parran pesu!

On tärkeää pestä parta siihen soveltuvilla pesu ja hoitoaineilla. Vääränlaiset tai liian tehokkaat pesuaineet tai shampoot kuivattavat ihoa ja aiheuttavat hilseilyä sekä kutinaa. Meiltä löydät parran pesuun sopivan Partawan - Saippuwan ja Hoitawa hoitoaineen. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

Partatuotteet