Chamomile & Probiotics -probioottinen luomu kamomillavesi

Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Probioottinen luomukamomillavesi ärtyneelle, punoittavalle ja kuivalle iholle

Kasvoja ja hiuspohjaa tehokkaasti kosteuttava hoitosuihke yhdistää huippulaadukkaan anti-age-vaikutteisen luonnon probiootin ja ärtynyttä, kuivaa ja punoittavaa ihoa rauhoittavan, luomulaatuisen kamomillaveden. Hienojakoinen suihke levittyy tasaisesti ja sillä on välitön ihoa rauhoittava vaikutus. Käytä päivittäin puhdistetulle iholle. Voit käyttää suihketta myös kevyenä meikinkiinnittäjänä, ja kasvojen kosteutukseen ja virkistykseen pitkin päivää.

Chamomile & Probiotics on erittäin mieto kasvosuihke ja soveltuu siksi kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle. Antimikrobinen kamomilla auttaa rauhoittamaan tulehtunutta ihoa, ihottumaa ja punoitusta. Kosteuttaa ja auttaa korjaamaan ihoa. Erinomainen atooppiselle iholle, aknelle, parranajon jälkeiseen ihoärsytykseen sekä vauvoille vaippa-alueelle raikastamaan ja rauhoittamaan ihoa. Silmähauteena virkistää, rauhoittaa ja lievittää turvotusta.


Käyttöohje:

Voit käyttää kamomillavettä:

- Rauhoittavana kasvovetenä
- Rauhoittamaan ihoa parranajon ja sheivauksen jälkeen
- Hoitovetenä herkälle ja ärtyneelle hiuspohjalle
- Erilaisille iho-ongelmille (punoitus, ihottuma, akne, kutina, ärtynyt iho...)
- Silmähauteena virkistämään
- Kokovartalosuihkeena
- Mineraalimeikin kiinnitykseen
- Kevyen meikin puhdistukseen
- Lapsille, esimerkiksi rauhoittamaan vaippaihottumaa


Koko ja lisätiedot:

100ml

pH 4,5

VEGAANINEN
ALKOHOLITON

Vaikka kamomillaveden tuoksu on täysin luonnonmukainen, se saattaa joidenkin mielestä tuntua voimakkaalta. Kamomillavetemme tuoksu on heinämäinen. Huomioithan myös, että kyseessä on luonnontuote, jonka takia saattaa kamomillaveden tuoksu hiukan vaihdella erän mukaan. Mahdollinen vaihtelu tuoksussa on täysin luonnollista.


Tuotteen vaikuttavat aineet:

Probiootit ylläpitävät hyvänlaatuista mikrobikantaa ja auttavat kehoa torjumaan haitallisten mikrobien vaikutuksia. Ihonhoitotuotteissa probiootit pääsevät tositoimiin jo ihon pinnalla. Chamomile & Probiotics-hoitosuihkeen probiootilla on monia tutkittuja vaikutuksia ihon terveyteen ja hyvinvointiin.

- Lisää ihon I-tyypin kollageenisynteesiä: kollageeni on yksi ihon tärkeistä rakenneproteiineista, ja se vastaa ihon kimmoisuudesta ja napakkuudesta
- Tehokas ihon kosteuttaja: jopa 18 % tehokkaampi kosteutuskyky kuin glyseriinillä
- Parantaa ihon suojabarriäärin toimintaa tehostamalla solujen uusiutumista. Tehokkaan solujen uusiutumisen myötä ihon pintakerros pysyy parempikuntoisena. Huonokuntoinen ja kuiva pintakerros läpäisee herkemmin ympäristön haittatekijöitä, kuin tehokkaasti kosteutettu, hyväkuntoinen iho.
- Suojaa ihoa antioksidanttisesti


Ainesosat:

Luomukamomillavesi, probiootti, retiisin juuresta ja Leuconostoc Kimchii-maitohappobakteerista fermentoinnin avulla valmistettu kosteuttava aine, joka myös edistää koko tuotteen säilyvyyttä.

INCI: ANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATER*, LACTOBACILLUS FERMENT LYSATE**, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE**

* Villinä kasvanut tai sertifioitu luomuraaka-aine
** Ecocert- tai COSMOS- hyväksytty raaka-aine