Flow Cosmetics - Balm to Milk -puhdistusvoide kasvoille

Kuvaus

AINUTLAATUINEN BALM TO MILK -PUHDISTUSVOIDE KAIKILLE IHOTYYPEILLE

Täyteläinen, kasviöljypohjainen Balm to Milk -puhdistusvoide sopii täydellisesti päivittäiseen kasvojenpuhdistukseen. Kosteuttava, kirkastava ja syväpuhdistava voide poistaa kasvoilta epäpuhtaudet ja meikin. Balm to Milk -puhdistusvoide jättää ihon puhtaaksi, raikkaaksi ja pehmeän tuntuiseksi, ja et tarvitse paljoa kerralla: tuote on todella riittoisaa.

Kenelle Balm to Milk -puhdistusvoide sopii?

Hellävarainen öljygeelimäinen koostumus sopii aivan kaikille ihotyypeille, ja on erityisen sopiva kuivalle, haasteelliselle ja herkälle iholle.

Balm to Milk -puhdistusvoiteesta erityisen tekevät luomulaatuiset jojoba-, risiini- ja neitsytkookosöljyt sekä antioksidanttiset mustikan ja mustaherukan siemenöljyt. Pisteeksi iin päälle lisäsimme joukkoon ihoa kirkastavaa ja raikastavaa luomusitruunan eteeristä öljyä. Ainutlaatuinen puhdistusvoide sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön.

Muista ihotyyppisi mukainen kosteutus puhdistuksen jälkeen

Kasvosi ovat Balm to Milk -puhdistusvoiteen käytön jälkeen kirkkaat ja puhtaat epäpuhtauksista sekä meikistä. Puhdistettu iho kannattaa kosteuttaa juuri sille sopivilla tuotteilla - kaikille ihotyypeille sopiva Hyaluron & Probiotics -seerumi on helppo ja tehokas vaihtoehto. Seerumin jälkeen kuiva iholle kannattaa levittää ihoa ravitsevaa Arctic Beauty Oil -terapiaöljyä, ja rasvoittuva iho kiittää muutamasta pisarasta ultrakevyttä Detox Oil -kasvoöljyä, joka ei tuki ihohuokosia.

Puhdistusvoiteen käyttöohje:

1. Ota tuotetta purkista lusikalla tai spaattelilla. Pakkauksessa mukana puulusikka tuotteen annostelua varten.

2. Hiero puhdistusvoide ensin kuiville tai hieman kosteille kasvoille. Voit poistaa tuotteella myös silmämeikin.

3. Kostuta kasvoja ja jatka puhdistusta pyörivin liikkein.

4. Huuhtele lopuksi runsaalla vedellä.

Yhdistyessään veden kanssa voide muuttuu kevyen maitomaiseksi, ja huuhtoutuu helposti pois kasvoilta. Viimeistele puhdistus Flow Rose Floral Water -ruusuvedellä.

Ethän päästä vettä purkkiin! Säilytä helteisellä säällä jääkaapissa.


Vegaaninen tuote!